Фотогалерия

 

 

 

В холандския град Хилверсум се провежда Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българска телеграфна агенция. След официалното закриване на срещата участниците се снимаха за спомен.

et

В холандския град Хилверсум се провежда Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българска телеграфна агенция. Модератор на заключителната дискусия бе Уляна Пръмова. На снимката: Уляна Пръмова и Максим Минчев, генерален директор на БТА .

et

В холандския град Хилверсум се провежда Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българска телеграфна агенция. Модератор на заключителната дискусия бе Уляна Пръмова. На снимката: министър Томислав Дончев, Уляна Пръмова и Максим Минчев, генерален директор на БТА.

et

Темата на девети панел с модератор Бистра Георгиева(„Банкеръ“) е „Пари и граници“ Банкови, финансови, социални и комуникативни услуги за българите в чужбина.

et

Темата на девети панел с модератор Бистра Георгиева(„Банкеръ“) е „Пари и граници“ Банкови, финансови, социални и комуникативни услуги за българите в чужбина. На снимката:Кети Вандова(Фондация "Другата България") и Боян Боев-ТЕЦ Марица Изток 2.

et

Темата на осми панел с модератор Максим Божилов(„Български хоризонти“- Канада) е „Сайтът на българските медии по света“. На снимката: Максим Божилов, Евгени Веселинов (BulgariCa,САЩ) и Силвана Групчева (Pocket Media).

et

Темата на осми панел с модератор Максим Божилов („Български хоризонти“- Канада) е „Сайтът на българските медии по света“. На снимката: Максим Божилов, Максим Минчев (БТА), Евгени Веселинов (BulgariCa,САЩ) и Силвана Групчева (Pocket Media).

et

В холандския град Хилверсум се провежда Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българска телеграфна агенция. Темата на осми панел с модератор Максим Божилов („Български хоризонти“- Канада) е „Сайтът на българските медии по света“. На снимката: Максим Минчев (БТА) и Евгени Веселинов (BulgariCa,САЩ) (дясно).

et

Темата на осми панел с модератор Максим Божилов („Български хоризонти“- Канада) е „Сайтът на българските медии по света“. На снимката: Евгени Веселинов(BulgariCa,САЩ) и СилванаГрупчева (Pocket Media).

et

В холандския град Хилверсум се провежда Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българска телеграфна агенция. На снимката: Представяне на кампанията „Чудесата на България“ от проф. Николай Овчаров.

et

Представяне на кампанията „Чудесата на България“ от проф. Николай Овчаров.

et

Темата на седми панел с модератор Петър Волгин е „Медии и собственост”. На снимката: Петър Волгин /БНР/.

et

Темата на седми панел с модератор Петър Волгин е „Медии и собственост”. На снимката: Георги Лозанов /СЕМ/ /дясно/ и Петър Волгин /БНР/.

et

Темата на шести панел с модератор Славка Бозукова (в-к „Стандарт“) е „Медии и европари”. На снимката: участници в срещата.

et

Темата на шести панел с модератор Славка Бозукова (в-к „Стандарт“) е „Медии и европари”. На снимката отляво надясно: Томислав Дончев, министър по управление на средствата от ЕС, Славка Бозукова (в-к „Стандарт“) , Валерий Тодоров, генерален директор на БНР и Бойко Станкушев, член на УС на БНТ.

et

Темата на шести панел с модератор Славка Бозукова (в-к „Стандарт“) е „Медии и европари”. На снимката: Валерий Тодоров генерален директор на БНР.

et

Темата на шести панел с модератор Славка Бозукова (в-к „Стандарт“) е „Медии и европари”. На снимката: Томислав Дончев, министър по управление на средствата от ЕС.

et

Темата на пети панел с модератор Евелина Андреева (БТА) е „Каузата – новина или PR?”. На снимката: Зоя Паунова - изпълнителен директор на Astra Zeneca България и Нина Мирчева (М-Тел) (ляво).

et

Темата на пети панел с модератор Евелина Андреева (БТА) е „Каузата – новина или PR?”. На снимката отляво надясно: Евелина Андреева, Александър Дурчев (БАПРА), Зоя Паунова - изпълнителен директор на Astra Zeneca България и Нина Мирчева (М-Тел).

et

Темата на пети панел с модератор Евелина Андреева (БТА) е „Каузата – новина или PR?”. На снимката:Евелина Андреева и Александър Дурчев (БАПРА).

et

Темата на пети панел с модератор Евелина Андреева (БТА) е „Каузата – новина или PR?”. На снимката: Красимира Величкова (Български дарителски форум) и Тодор Бургуджиев (ЕКОПАК).

et

Хага, 27 май /БТА/ Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българска телеграфна агенция. Темата на четвърти панел с модератор Мартин Захариев е “Конкурентноспособност на медиите“.

et

Темата на четвърти панел с модератор Мартин Захариев е “Конкурентноспособност на медиите“. На снимката:Георги Лозанов(ляво), Уляна Пръмова и Бойко Станкушев.

et

Започна Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българската телеграфна агенция.

et

Започна Седмата световна среща на българските медии, организирана от Българската телеграфна агенция.На снимката: Небойша Иванов, издател от Сърбия.

et

На откриването финалистката от "Евровизия" Елица Тодорова представи най-новата си песен "Тебе поем".

et

Участници в Седмата световна среща на българските медии по време на откриването на работната част на форума в холандския град Хилверсум.

bb

Хага (26 май 2011) Министър-председателят Бойко Борисов откри Седмата световна среща на българските медии.

mm

Генералният директор на БТА Максим Минчев поздрави участниците.

Моменти от Световните срещи на българските медии

Моменти от Световните срещи на българските медии

Моменти от Световните срещи на българските медии

Моменти от Световните срещи на българските медии

Моменти от Световните срещи на българските медии

Моменти от Световните срещи на българските медии

Моменти от Световните срещи на българските медии

Моменти от Световните срещи на българските медии

 

София (14 март 2011)
БТА, Национален пресклуб